Jolijna van de Sande

In 1983 ben ik met veel enthousiasme begonnen met de Logopediepraktijk Doesburg. Ik vind het leuk om met mensen van verschillende leeftijden te werken.

De kleine en grote successen die ik in de praktijk mag meemaken als kinderen blij worden als een oefening lukt, of als een volwassene met meer zelfvertrouwen gaat spreken, hebben gemaakt dat ik dit werk al meer dan 40 jaar met passie en plezier kan doen.

Ik vind het belangrijk om maatwerk te leveren bij een behandeling, hierbij gebruik ik zowel mijn ervaring als de huidige inzichten van het logopedisch werkveld.

Willemijn Rusch - van de Sande

Na mijn opleiding tot Onderwijsassistent ben ik Logopedie gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht. In 2014 ben ik toegetreden tot de Maatschap Logopediepraktijk Doesburg.

Ik werk hier met veel plezier en enthousiasme.

Als allround logopediste behandel ik kinderen en volwassenen met verschillende hulpvragen. Ik vind het van belang dat je als logopedist aansluit bij de wensen, behoeften en interesse van de cliënt en dat er nauw contact is met andere betrokken disciplines.
Betrokkenheid en creativiteit zijn kenmerkende eigenschappen die mij als logopedist helpen om maatwerk te leveren en goede behandelresultaten te behalen.

Wij zijn beiden certificeerd om met de PROMPT- methode te werken. Deze methode kan worden ingezet bij articulatiestoornissen.


      Wij zijn aangesloten bij: